Sådan kan du støtte

 

Gave indsamlinger

I 2020 fylder Tønder SF-Fodbold 100 år, og vi håber at kunne fejre det med første spadestik til et nyt klubhus – ”Klubhus 2020”. Tønder SF-Fodbold blev stiftet den 17. maj 1920 og er en af de få klubber, der kan fejre 100 år lige nøjagtig i år 2020 samtidig med 100 året for Genforeningen Initiativet til ”Klubhus 2020” er skabt af frivillige, et samarbejde i regi af Tønder SF – Fodbold, BankParken og FC Sydvest 05 Tønder. BankParken er hjemstedsbane for FC Sydvest Tønder (TSF-Fodbold, Løgum IF, Bredebro IF, Ballum IF).

”Klubhus 2020” indgår som en naturlig del af den samlede masterplan for udvikling af området. Selvom de fleste af vore aktiviteter foregår udenfor på det grønne græs, er der behov for anvendelige, tidsvarende og præsentable klubhusfaciliteter:

 

  • “Klubhus 2020” giver mulighed for at afvikle U-landskampe.
  • Omklædningsrum til både herrer, damer, børn og unge samt handicappede.
  • Boldrum, materialerum og vaskerum.
  • Klubkontor, hvor stævner, fodboldskole og tuneringsplaner planlægges, tilmeldinger registreres, resultater udregnes og hvor medlemmerne kan henvende sig.
  • Trænerkontoret, hvor trænerne kan planlægge træning, træningslejre m.v.
  • Indbydende lokaler præmieoverrækkelse, spisning, receptioner og ikke mindst det sociale samvær på tværs af hold og årgange i klubben. Her holdes trænermøde, forældremøder, foredrag, kurser og undervisning i og udenfor sæsonen.

 

”Klubhus 2020” skal ikke kun være for TSFFodbold, BankParken og FC-Sydvest 05 Tønder. Vores nabo BMXklubben er også tænkt ind som bruger af huset, desuden skoler, gymnasier, og uorganiserede idrætter og motionister. Vi vil i fremtiden fortsætte med at bygge bro og ser muligheder for at skabe endnu mere sammenhæng og indgå i nye relationer og fællesskaber, så flest mulig kan få glæde af ”Klubhus 2020”.

 

Her er der mulighed for som privatperson at give dit bidrag til Klubhus 2020 projektet.
Det foregår via DBU’s gaveindsamling, hvor dit bidrag er fradragsberettiget.
Alle beløb – store som små – er meget velkomne!

Støt projektet

Status pr 16-10-2020 : 10.350,00 kr

Gavegiverne indbetaler pengegaver til DBU via den digitale platform. Hvis gavegiveren ønsker det og
registrerer CPR-nummer, indberettes beløbet automatisk til SKAT. Gavegiveren skal kunne indsende
kvittering på gaven, hvis SKAT beder om det.
Skattemæssigt fradrag for gaver til idrætsforeninger m.v. forudsætter naturligvis, at der er tale om en gave
(uden forventning om modydelse).
For 2019 kan den skattepligtige fradrage indtil 16.300 kr.