Tilsagn fra Norlys Vækstpulje

Vi har hermed fornøjelsen af at fortælle, at bestyrelsen for Norlys Vækstpulje har besluttet at bevilge i alt 150.000 kr. til vores projekt “Klubhus 2020 – Klubhus for alle”.

En stor tak til Norlys Vækstpulje for det flotte bidrag, og at de – igen – har set med velvilje på en ansøgning fra foreningslivet i Tønder.

Også en stor tak til fondssøgningsgruppen, Sonja Miltersen og Hans Pilegaard, som stod bag en flot ansøgning, der altså “bar frugt” – Godt gået 👍

Som det fremgår af diagrammet herunder, så er vi med dette tilsagn kommet et stort skridt nærmere målet på de 1.000.000 kr., som vil betyde at projektet konkret kan igangsættes.

 

 

Som privatperson er det ligeledes muligt at give et bidrag til Klubhus 2020 projektet.

Dette foregår på DBU’s digitale platform for gaveindsamlinger, hvor man via linket herunder kan bidrage med et beløb – og hvis man ønsker det – samtidig indberette det til SKAT, således at beløbet automatisk bliver fradragsberettiget.

Støt “Klubhus 2020 – Klubhus for alle”

Et skattemæssigt fradrag for gaver til idrætsforeninger m.v. forudsætter, at der er tale om en gave (uden forventning om modydelse).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *