Klubhus 2020 – Status fra fondsansøgningsgruppen

Ved sidste års budgetforhandlinger besluttede Tønder Kommunes kommunalbestyrelsen at afsætte i alt 6,5 millioner kroner over to år (2021 og 2022) til opførelsen af ”Klubhus 2020 – Klubhus for alle” ved BankParken i Tønder.

Med dette tilsagn er projektet tættere på en realisering end nogensinde før, men en forudsætning for tilsagnet fra politisk side er, at foreningerne bag projektet – TSF Fodbold, FC Sydvest og BankParken – bidrager med en egenfinansiering på ca. 1 million kroner, som bl.a. skal findes ved søgning af fonde.

Til dette arbejde blev der nedsat en fondssøgningsgruppe bestående af Sonja Miltersen og Hans Pilegaard, som foreløbig har fået tilsagn om 425.000 kr. fra efterfølgende:

  • BHJ Fonden:  200.000 kr.
  • Sydbank:  75.000 kr.
  • DBU:  150.000 kr.

Udover ovennævnte tilsagn er der sendt ansøgninger ud til en række andre fonde, som man endnu afventer endelige tilbagemeldinger på.

Parallelt har man også igangsat en indsamling, hvor det er muligt som privatperson at give et bidrag til Klubhus 2020 projektet.

Dette foregår på DBU’s digitale platform for gaveindsamlinger, hvor man via linket herunder kan bidrage med et beløb – og hvis man ønsker det – samtidig indberette det til SKAT, således at beløbet automatisk bliver fradragsberettiget.

Støt “Klubhus 2020 – Klubhus for alle”

Et skattemæssigt fradrag for gaver til idrætsforeninger m.v. forudsætter, at der er tale om en gave (uden forventning om modydelse).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *